Вина TM “Villa Tinta” – у TOP 24 Best Wines of Ukraine

Вина TM “Villa Tinta” – у TOP 24 Best Wines of Ukraine

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - 4-1024x1024.png

Поділитися: 

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0tjWdH1H9XfJeT9FhAhnhN8dvJbZGkXt7sPpVUXmX67pTejKsuYVHuDcXE6Sbmacrl&id=100083190405880&_rdr

Найкращі вина України – виноробня Винхол Оксамитне увійшла в цей список, а також у шорт-лист. Про результати проєкту повідомила команда Wines of Ukraine, яка ініціювала та модерувала безпрецедентну подію для українського виноробства. 6 провідних світових винних експертів – Masters of Wine – обрали 24 найкращих вин України методом дегустації наосліп. Наші переможці – це Біле вино Sukholimansky TM Villa Tinta та Odesa Black TM Villa Тinta. Вкотре є привід пишатися українським вином із Півдня Української Бесарабії.

Попередній відбір для участі у пройшли 26 виробників України.

Змагалося 91 вино у 9 категоріях.

До TOP 24 Best Wines of Ukraine увійшли такі вина Шато Чизай:

🏆Odesa Black Premium Collection 2020 (у категорії червоних вин)

🏆 Villa Tinta – Sukholymansky Premium Collection 2022 (Sukholymansky 100%) (у категорії білих вин)

І воно ж увійшло у шорт-лист конкурсу: список 12 найкращих вин України.



Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - suhol-683x1024.jpg

180 ГрнКУПИТИ

https://winehall.prom.ua/ua/p869496502-sukholimanskiy-suholimanskij-2020.html
Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - odesa-blek-683x1024.jpg

Списком найкращих Wines of Ukraine прагне показати все різноманіття українських вин.

Дякуємо неймовірній команді Wines of Ukraine, яка, залучившись міжнародною підтримкою, втілила проєкт для подальшої популяризації вин України. Мета – змінити світове сприйняття українського вина, підвищити впізнаваність бренду «Вина України», сприяти розвитку експорту.

Цей об’єктивний список, підтверджений найпрофесійнішими експертами світу, стане авторитетним еталоном якості українських вин.

І, до слова, незабаром вина TOP 24 Best Wines of Ukraine з’являться на спеціальних полицях мережі «Сільпо», щоби всі українці могли ознайомитися з найкращим вітчизняним.

Спасибі за участь і підтримку високим світовим профі – Masters of Wine, які приїхали до Варшави, щоб обрати найкращі вина України.

До дегустаційної комісії увійшли Wojciech Bońkowski (Польща), Sarah Abbott і Richard Bampfield (Велика Британія), Caro Maurer (Німеччина), Cees van Casteren (Нідерланди), Heidi Mäkinen (Фінляндія).

Masters of Wine – провідні міжнародні знавці вина. Тільки 416 осіб у світі досягли найвищого рівня експертизи в галузі вина й отримали звання Майстра вина (MW). Вони проходять сувору підготовку й іспити, щоби здобути цей престижний титул, демонструючи виняткові знання та здатність до дегустації широкого спектру вин і регіонів.

MW мають важливе значення у формуванні думок про вина у всьому світі, оскільки є довіреними авторитетами та впливовими фігурами в індустрії. Їхні оцінки та рекомендації мають значну вагу серед споживачів, винних професіоналів і медіа.

Чим же цікаві вина Villa Tinta, які увійшли до переліку таких, що гідні представляти виноробство України?

БІле вино Сухолиманський ТМ Вілла Тінта із нашого ураїнського автохтонного вина сорту Сухолиманський білий виведеного в інституті ім. В.Є. Таїрова в середині минулого століття.

Радує ніжним ароматом із квітковими тонами і нотами свіжоскошеної польової трави та збалансованим смаком.

Це гарний аперитив для будь-якої приємної події, дружніх посиденьок, супровід до фруктової тарілки, просто гарного вечора – вино несе настрій радості.

Одеський Чорний ТМ Villa Tinta– вино , роблять із Українського автохтонного сорту виведеного в середині минулого століття в інституті ім. В.Є.Таїрова.

Це гарне насичене вино з яскравою ароматикою чорних ягід як- то ожина, чорна смородина, вишня, так і доповнене чудовою ароматикою українських спецій. Гарне збалансоване вино, яке чудово підходить як до блюд з м’яса так і до



Завдяки технології (їй тисячі років!) вино максимально насичується ароматом і смаком із виноградного грона.

Довідково: Проєкт відбувся за ініціативи Wines of Ukraine у рамках Програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських МСП, підтримку інновацій та експорту.

Будь в курсі останніх новин, майбутніх подій та спеціальних пропозицій